Coach Cadeaukaart

Voor heel bijzondere vrouwen.Meer informatie >>

Voor je werkgever

Je kan op verschillende fronten behoefte hebben aan ondersteuning voor je medewerkers.

Met voldoende uitdaging en voldoening op de werkvloer ontstaat verbinding. Een loopbaanadviestraject helpt medewerkers de uitdaging zelf te zoeken. Loopbaanadvies zorgt voor bewustwording en maakt nieuwe perspectieven inzichtelijk.

Je hebt talentvolle medewerkers. Dit talent kan grote meerwaarde hebben als er optimaal wordt samengewerkt. Om optimaal te kunnen samenwerken is het nodig dat elk individu weet wat zijn kracht maar vooral ook zijn zwakte is binnen het team. Door bewustwording, kan het talent beter benut worden. Respect en zelfvertrouwen zijn hierbij sleutelwoorden. De In Company training ‘Samen meer talent’ haalt het talent van je medewerkers naar boven. Zij worden op een opbouwende wijze gestimuleerd hun eigen talent maar ook die van de ander aan te spreken.

Soms moet je afscheid nemen van elkaar en moet je medewerkers begeleiden naar een andere broodwinning. Je organisatie heeft behoefte aan outplacement. Jobcoach4U biedt een Job Transfertraject aan. Dit traject garandeert begeleiding totdat er een nieuwe broodwinning is gevonden. Hierdoor zal aanvaarding van het afscheid nemen, makkelijker gaan.

Nieuwsgierig naar wat Jobcoach4U voor jouw organisatie kan betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.