Coach Cadeaukaart

Voor heel bijzondere vrouwen.Meer informatie >>

Voor Jou

  • De hoogste tijd voor wat anders maar hoe pak ik dat goed aan?
  • Die baan lijkt me wel wat, maar mijn CV is gedateerd.
  • Hoe krijg ik weer plezier in mijn werk?
  • Hoe overleef ik de volgende reorganisatie?
  • Er is een nare situatie ontstaan die dreigt te escaleren.
  • Welke droombaan past eigenlijk bij mij?

Herkenbare gedachten? Dat is niet zo gek want je besteedt gemiddeld de helft van je tijd aan werken. Dan is het prettig dat je werk plezierig is en voldoende uitdaging biedt. Heb je geen plezier meer in je werk of is er geen uitdaging meer dan is het misschien tijd voor een Job Coach. Je krijgt inzicht in je huidige situatie, je ontdekt je talenten en je onderzoekt welk werk in wat voor organisatie het beste bij je past.

Vertrouwenspersoon

Het kan ook zo zijn dat je behoefte hebt om te praten over een bepaalde situatie met een objectief persoon. Kortom, een vertrouwenspersoon buiten je werk om. Emoties kunnen namelijk verwarrend zijn waardoor helder denken moeilijker wordt. Als vertrouwenspersoon kan ik je helpen bij moeilijke situaties en als dat nodig is, meegaan om aanwezig te zijn bij de gesprekken met je leidinggevende.

Loopbaanadvies

Ben je op dit moment ‘in between jobs’ of wil je wat anders maar je weet niet wat. Ontdek waar je kansen op de arbeidsmarkt liggen. Het is nu moeilijk voor te stellen dat organisaties straks moeite hebben om geschikt personeel te vinden. Toch is dat zo. Dat betekent dat er straks voor iedereen weer kansen zijn. In die tussentijd kan je leren hoe jij?je waarde kan vergroten.

Niet-westerse allochtonen

Eén van mijn specialiteiten is begeleiden van niet-westerse allochtonen. Wat is bijvoorbeeld de waarde van je buitenlandse diploma? Hoe kan jij je specifieke kennis en cultuur inzetten op je huidige werkplek? Nederland telt ongeveer 200 verschillende nationaliteiten. Het zou jammer zijn daar niets mee te doen. Immers jouw achtergrond en cultuur maken wie je bent.

Reflectiegesprekken

Heb je behoefte aan een klankbord of inspiratie. Of loop je met vragen over je eigen toekomst. Dan kunnen reflectiegesprekken wellicht helpen. Die bieden de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met een objectieve, competente buitenstaander.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat jouw ontwikkelvraag is. Daarna gaan we samen aan de slag om je doelen te bereiken.

Nieuwsgierig naar wat Jobcoach4U voor jou kan betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.