Coach Cadeaukaart

Voor heel bijzondere vrouwen.Meer informatie >>

Loopbaanadvies

Ik wil wat anders, maar wat? of  Hoe kan ik me erop voorbereiden als mijn baan straks ophoudt? zijn veelgehoorde vragen. En terecht. De wereld verandert om ons heen en alles wat vandaag zeker is, hoeft dat morgen niet meer te zijn. Deze veranderingen kan je als mens ervaren als een bedreiging maar het biedt ook nieuwe kansen.

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met ingrijpende veranderingen op de werkplek. De veranderingen kunnen van rechtstreeks belang zijn voor het arbeidsinkomen, arbeidsvoldoening en het gevoel van zelfrespect.

Jobcoach4U heeft een loopbaanadviestraject ontwikkeld dat uitgaat van je persoonlijke situatie. Aan de hand van inventarisaties, opdrachten en nader onderzoek, ontwikkel je een realistisch zelfbeeld.

Hierna heb je:

  • Zicht op je persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en kennis;
  • Loopbaanopties geformuleerd die bij je passen;
  • Inzicht in het maken van een passende CV en motivatie;
  • Sollicitatiebegeleiding waarbij je o.a. sollicitatiegesprekken oefent.

 

Doel: Het verkrijgen van een realistisch zelfbeeld, inzicht in je mogelijkheden op de arbeidsmarkt positie en sollicitatiebegeleiding.

Het programma

Het loopbaanadviestraject omvat 1 kennismakingsgesprek en 10 tot 15 individuele gesprekken. Tussen de gesprekken krijg je huiswerkopdrachten mee.

Vanzelfsprekend is de inhoud van de gesprekken strikt vertrouwelijk.