Coach Cadeaukaart

Voor heel bijzondere vrouwen.Meer informatie >>

In Company training ?Samen meer Talent?

José Mourinho, trainer van Real Madrid, zei over het onbeduidende Apoel Nicosia uit Cyprus voor de kwartfinale van de Champions League: Als je naar ze kijkt, dan besef je dat de kracht van een groep belangrijker is dan de kwaliteit van een eenling.

Waarom passen we dat concept nog steeds te weinig toe in het bedrijfsleven? In elke organisatie vind je teams die elkaars rollen niet herkennen of erkennen. Het varieert van onverschilligheid tot onbegrip en soms zelfs tot afgunst. Het is te merken aan de manier waarop de groep met elkaar communiceert. Sommigen zouden zeggen dat het juist ontbreekt aan communicatie. Als je beter kijkt is er voldoende communicatie alleen niet in de gewenste vorm.

Deze zogenaamde samenwerkingsverbanden kosten organisaties veel geld. Meestal is dat te merken aan een hoog ziekteverzuim, een groot verloop van medewerkers, een verslechtering van de kwaliteit en afname van klanten. De opdracht waarbij medewerkers elkaar moeten aanvullen is een droom geworden in plaats van een realistisch doel.

Hierna heb je:

  • Een team dat elkaars zwakheden en talenten kent.
  • Een team dat elkaar motiveert en stimuleert.
  • Een team dat elkaar helpt.

Doel: Een gemotiveerd team dat beter samenwerkt.

Het programma

Voor de In Company training ‘Samen meer Talent’ zal met de opdrachtgever de specifieke problematiek die aandacht behoeft vastgesteld worden. De duur van het programma kan door de wensen van de opdrachtgever en de problematiek variëren.

De omvang van de groep is minimaal 4 en maximaal 10 medewerkers. Het programma bestaat uit modules die in meerdere dagdelen behandeld worden. Deelnemers dienen rekening te houden met opdrachten die ze thuis uit moeten werken.

Deze training wordt op verzoek van een organisatie georganiseerd voor eigen medewerkers.
De opdrachtgevende organisatie wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Over de inhoud van de individuele inbreng zal geen informatie verstrekt worden aan de organisatie. Het persoonlijk belang en de privacy van de deelnemers worden vanzelfsprekend in acht genomen.