Coach Cadeaukaart

Voor heel bijzondere vrouwen.Meer informatie >>

Over mij

Als werknemer had ik op een gegeven ogenblik het gevoel dat ik mijn werk op de automatische piloot deed. Ik solliciteerde op 1 van de 5 leuke functies die voorbij kwamen. Ik kreeg echter nooit een uitnodiging.

Ik besloot het over een andere boeg te gooien. Ik onderzocht hoe het kwam dat ik niet kreeg wat ik wilde. Ik kwam 2 dingen tekort: kennis en de juiste vaardigheden.

Een 4-jarige studie naast voltijds werken, een gezin en lekker leven zag ik echt niet zitten. Dan maar werken aan de juiste vaardigheden.
In mijn plannings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken gaf ik aan wat ik wilde leren. Ik ‘verkocht’ het door helder te maken wat de opbrengst voor de afdeling zou zijn. Elke leidinggevende prijst toch een goed plan? Ik kreeg iets andere taken waarin ik bepaalde vaardigheden kon ontwikkelen. Doordat ik liet zien dat ik meer kon en meer wilde, kreeg ik ook meer energie om weer nieuwe vaardigheden aan te leren.

Dan zou ik toch zeker ook een studie kunnen volgen! Nog voordat mijn studie begon, werd ik aangenomen voor een coördinerende functie. Een functie waarin ik een modus gevonden had om studie, werk en gezin te combineren. Ik kreeg steeds meer taken die pasten bij mijn ambitie waardoor ik mijn vaardigheden verder uitbreidde. Vier jaar later studeerde ik af. Een jaar later verwezenlijkte ik de gewenste situatie: ik bemachtigde een leidinggevende rol.

Tegenwoordig heb ik mijn droomsituatie bereikt. Mijn passie heb ik in mijn eigen praktijk gestopt en heb de baan gevonden waarin ik het beste tot mijn recht kom. Jobcoach4U helpt jou. Jij bent namelijk een hard werkende vrouw tussen 25 en 55 jaar die wil groeien in haar betaalde werk of wil groeien naar ander werk. Ik help je bij het definiëren hoe dat werk eruit ziet en bij het zetten van de eerste stappen. Daarbij kom je allerlei belemmeringen tegen. Ik leer je hoe je die belemmeringen op een praktische wijze aan kan pakken zodat jij, net als ik heb gedaan, kan groeien naar je droombaan!

Jij inspireert en motiveert mij bij mijn missie: Make this World a better place for all women.

 

Jobcoach4U maakt gebruik van een netwerk van coaches en adviseurs. Wil je deel uitmaken van dat netwerk. Laat me weten hoe jij een bijdrage kunt leveren aan het werk van Jobcoach4U.